Bilpleie

Det å gi bilen skikkelig pleie en gang i blant er en god investering. Verdien av bilen holder seg bedre, du får mer igjen for bilen ved et senere salg.

Lakken trenger behandling for å holde glansen. Hos oss får du polering og grundig lakkrens.

Innvendig vask og pleie. Få glansen tilbake i dashbord, behandling av skinn- og stoffseter, gummimatter og glass.

Det er mye glede i en velpleid bil!

 

 

Bestill time for lakkpleie eller bilpleie her eller kontakt oss på tlf 93058400


Lakkpleie

Lakkpleie med Ditec

Den gode følelsen får du når du kjører en ren bil som skinner. Den ser ny ut og du bevarer nybilfølelsen. I løpet av årstidene utsettes bilen din for tøff behandling langs norske veier, steinsprut, salt, frost, sol, nedbør og annen trafikk. Lakken blir fort matt og skitten. Forleng bilens levetid med Ditec lakkbehandling. Bestill behandling hos oss og få nybilen tilbake, vi er eneste leverandør av Ditec-behandling i Trondheim.

 

Lakkbeskyttelse med Ditec

Billakk består av tusenvis av mikroskopiske porer. Så fort en nylakkert bil kommer ut i friluft vi den bli utsatt for ytre påvirkninger som gjør at lakken på sikt blir nedbrutt. Sollys, smuss, sur nedbør, industristøv og lignende kan gjøre at lakken blir matt og at den oksiderer. Lakken trenger derfor ekstra beskyttelse utover vanlig renhold, voksing og polering.

 


Slik foregår en Ditec  lakkbehandling

Slik foregår en Ditec lakkbehandling

  1. Først håndvasker vi bilen og rengjør den med en spesialrens som fjerner trafikkfilm
  2. Så behandler vi lakken med kjemi og en rondell som er spesialtilpasset lakkens kvalitet. Dette gjør at toppene jevnes ut og lakkens overflate blir glattere.
  3. En kjemisk behandling brukes for å dyprense lakken. Et svakt overtrykk gjør at urenheter presses opp og ut av porene i lakken.
  4. Nå kan vi påføre det første steget med beskyttende lakkbehandling. Vi har på et stoff som fyller i porene og samtidig hjelper neste steg å herde.
  5. En toppcoat blir påført slik at porene og lakken fylles og beskyttes.
Garanti

6 års garanti

Ditec gir opp til 6 års garanti fra første behandling. Om det skulle oppstå skader på lakken som følge av behandlingen vil Ditec erstatte og reparere dette uten kostnad for kunden.

Statens Vegvesen Statens Vegvesen NAF Dekkteam Ditec